کسب درآمد آنلاین، بررسی راهکار ها
این روزها شاهد هستیم که فروشگاه های فیزیکی یکی پس از دیگر سایت های خود را برپا میکنند. در فروم ها و شبکه های اجتماعی فعالیت میکنند و درآمد خود را به نوعی ارتقاء می دهند. همکنون بازار فروشگاه های اینترنتی در ایران بسیار داغ و جذاب شده است. فروشگاه هایی که با اخذ استراتژی درست حرکت می کنند موفقیت های چشمگیری را تجربه میکنند و مرور این موارد باعث می شود که ما هم تصمیماتی اخذ کرده و بخواهیم کسب و کار اینترنتی برای خود برپا کنیم… اما با این سوال روبرو میشویم که چه شغل، خدمات یا کالایی برای ما مناسب است و در پاسخ این مسئله می مانیم و انگیزه هایمان به پایان می رسند.
در این مقاله سعی شده است با ۱۲ مثال از دسته بندی های مختلف شغلی کمی به ذهن شما کمک کنیم تا با مطالعه انواع شیوه های کسب درآمد از فروشگاه های اینترنتی مسیر خوبی برای خود پیدا کنید.
در بازار سنتی چه روش هایی برای کسب درآمد استفاده میشود.
برای شناخت مسیرهای کسب درآمد از فروشگاه اینترنتی ابتدا باید مسیرهای کسب درآمد به شکل سنتی را شناخته و آنها را در آنالیز کنیم. برسی کسب و کارهای سنتی از این لحاظ مهم است که از شروع زندگی اجتماعی انسان ها در کنار هم انواع معاملات شکل گرفته و انسان ها با تعامل در بازارهایی که بوجود آمد کم کم خرید و فورش را فرا گرفتند و قرن ها آن را تجربه کردند. نسل بشر به این وسیله توانست کالا و خدمات خود را بفروشد و منفعت بدست آورد. فلذا بررسی این کسب و کارها مهم است.
دسته بندی کسب و کارها
۱- کسب و کارهایی که کالایی تولید می کنند و می فروشند که به آنها تولید کننده می گوییم.
۲- کسب و کارهایی که کالای تولیدی دیگران را می فروشند که به آنها واسطه میگوییم.
۳- کسب و کارهایی که کالای فیزیکی ندارند ولی خدماتی در جهت رفاه در زندگی یا کسب و کار ارائه می دهند که به آنها کسب و کارهای خدماتی می گوییم.
معمولا اکثر کسب و کارها در این سه دسته بندی کلی قرار می گیرند.
با شناخت دسته بندی های اصلی مشاغل میتوانیم قدم بعدی را با دید بهتری برداریم. مثلا قبل از هر گونه تصمیم گیری به این موضوع فکر کنیم که به کدامیک از این ۳ دسته نزدیک تریم.
من ایده و سرمایه در دسترسی دارم که میتوانم یک کالا تولید و به بازار عرض کنم.
من کالایی ندارم اما اگر کالای خوبی در دسترسم باشد برای فروش آن بازار خوبی دارم.
من کالایی ندارم ولی می توانم برای فلان کالا، فلان مشکل یا فلان کار خدمات و تسهیلاتی ارائه کنم.
با انتخاب هر یک از این ۳ دسته به مسیر شغلی متفاوتی وارد می شویم که منفعت و مخاطرات خاص خود را دارد. طبیعی است که باید آنها را بصورت کامل بسنجیم و با شناخت کلی از خودمان، جغرافیا و محیطمان، فرهنگ و همچنین کنش های سیاسی کشورمان یکی از این دسته ها را برگزینیم و کسب و کار خود را شروع کنیم.
بهترین روش برای شروع کسب درآمد آنلاین
تا به امروز همه کسب و کارهای سنتی در یکی از این ۳ شیوه یا با ترکیب این شیوه ها توانسته اند اقتصاد خود و دنیای پیرامونشان را بهبود ببخشند. طبیعی است که یک کسب و کار اینترنتی هم طبیعتا باید از همین مسیر وارد شود و از این تجربه ارزنده نهایت استفاده را بکند.
من برای شما عزیزان ۱۲ مثال از کسب درآمد آنلاین را برگزیده ام که در سه قالب بالا قرار میگیرند و توانسته اند به موفقیت های چشمگیری برسند.
12 راه کسب درآمد از اینترنت
۱- کسب درآمد آنلاین از راه اندازی فروشگاه اینترنتی برای تولیدات خودتان:
شما اگر محصولی تولید میکنید بهتر است به فکر تاسیس و طراحی فروشگاه اینترنتی هم باشید تا محصولاتتان را علاوه برا بازارهای گوناگون در فروشگاه اینترنتی خودتان هم بفروش برسانید.
۲- کسب درآمد آنلاین از فروشگاه اینترنتی کالا
چنانچه محصولی برای تولید ندارید می توانید به عنوان یک واسطه محصولات تولید کنندگان بازار را در فروشگاه اینترنتی خودتان بفروش برسانید و کسب درآمد آنلاین داشته باشید.
۳- کسب درآمد آنلاین از راه اندازی مارکت پلیس:
اگر سرمایه ایی برای خرید کالا و انبار ندارید می توانید یک سایت چند فروشنده راه اندازی کنید تا فروشنده ها به واسطه سایت شما به مشتریان وصل شوند و شما هم به خاطر خدماتتان از این معاملات منفعت کسب کنید.
۴- کسب درآمد از فروش محتوای آموزشی:
بازار آموزش های آنلاین بسیار داغتر از آن است که فکرش را بکنید. می توانید دوره های آموزشی تولید کنید و آن دوره را به تعداد بسیار بالایی به مخاطبان سایتتان بفروشید و از آن کسب درآمد کنید.
۵- درآمد آنلاین از تولید محتوا و درآمد از تبلیغات
با طراحی یک سایت مجله خبری در زمینه های مختلف مثل سلامت، ورزش، تکنولوژی و … می توانید با در اختیار قرار دادن رایگان محتوا و اخبار بازدید کننده کسب کرده و با اخذ تبلیغات به درآمد قابل توجهی برسید.
۶- درآمد آنلاین از مربی گری آنلاین:
با توجه به پیشرفت شیوه های آموزشی در ورزش و دیگر رشته ها می توانید سایتی راه اندازی کنید و به صورت خصوصی به دانشجویان و شاگردهای خود آموزش دهید.
۷- درآمد زادیی از خدمات تبلیغاتی آنلاین
اگر در رشته تبلیغات فعالیت می کنید می توانید محصولات و خدمات خود را با ایده های جدید آمیخته و خدمات آنلاینی ارائه کنید.
۸- درآمد آنلاین از تولید پادکست
شما میتوانید با تولید یک سایت محتوای صوتی خود را در اختیار کاربران قرار دهید. می توانید مستقیما از فروش فایل های صوتی کسب درآمد کنید و یا با ارائه محتوای رایگان به فکر کسب درآمد از تبلیغات و اسپانسرینگ باشید.
۹- کسب درآمد از طراحی سایت فروش بلیط هواپیما، قطار، اتوبوس
شما میتوانید با راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی خدمات فروش بلیط سفرهای بیرون شهری را ترتیب دهید که رواج بسیار زیادی هم دارد.
۱۰- درآمد زایی از طراحی سایت های رزرواسیون
رزرو هتل، مسافرخانه، خانه های محلی، صندلی سینما و تئاتر و … از جمله روش های کسب درآمد از سایت های رزرواسیون می باشند.
۱۱- درآمد آنلاین از سایت های معاملات ملکی و خودرو
یکی از کاربردی ترین ایده ها برای کسب درآمد آنلاین سایت های مشاوره و معاملات در حیطه خودرو و مسکن می باشد که بسیار جای کار دارد و مورد استقبال قرار می گیرد.
۱۲- پلن درآمد از سایت های مشاوره
مشاوره در امور کسب و کار، ازدواج، تحصیل، کنکور و … همه این موارد میتوانند شاهرگ های یک ایده ناب استارت آپی باشند… این پیشنهادات را جدی بگیرید.
شما همکنون ۱۲ مثال کاربردی از حیطه های مختلف کسب درآمد از سایت را مرور کردید. بی شک با مطالعه این موارد ایده های خوبی به ذهنتان خواهد رسید. بشدت پیشنهاد می کنیم کسب و کار خود را بر بستر آنلاین بنا کنید، چرا که این فرهنگ همکنون در کشور ما جا افتاده و هر روز شاهد موفقیت های بیشتری در کسب و کارها هستیم.
بهترین اقدام برای شروع کسب درآمد آنلاین مشاوره میباشد. پرمون وب برای شما عزیزان یک جلسه رایگان مشاوره ایی در خصوص طراحی کسب و کارهای اینترنتی تدارک دیده تا شما با چشمانی باز مسیر شغلی خود را انتخاب کنید. اگر آماده خلق یک کسب و کار هستی روی لینک زیر کلیک کن و در صفحه مشاوره فرم درخواست مشاوره را پر کن!
جلسه مشاوره رایگان کسب و کارهای اینترنتی